Cum functioneaza?

Orasulmeu2020.ro este un instrument de lucru colaborativ la a cărui populare cu semnalări contribuie publicul larg. Prin urmare, inițiatorii acestui proiect nu garantează că informația prezentă pe acest site este adevarată, ci doar că este verosimilă.

Toate semnalările sunt trecute printr-un filtru de acceptare și validare internă. Astfel, nu vor fi acceptate semnalări ce conțin informații nerelevante pentru scopul proiectului, limbaj neadecvat, etc. Vor fi acceptate dar nevalidate semnalările transmise de utilizatorii cu care inițiatorii proiectului nu au avut un contact direct.

Vor fi acceptate și validate semnalările utilizatorilor care s-au alăturat formal inițiativei sau care pot fi confirmate de informațiile oficiale prezentate în mass media.


Pentru a studia amploarea fenomenului, lunar se va întocmi un raport al incidentelor care se va trimite c
ătre poliție și primărie.

 

Inițiatorii proiectului îndeamnă utilizatorii site-ului să ridiculizeze șoferii care parchează necorespunzator în speranța că aceștia își vor corecta comportamentul necivilizat. Lipsa locurilor de parcare nu este un motiv pentru a parca pe trecerea de pietoni sau în stația de autobuz.

 

Ajută-ne să identificăm locurile de parcare civilizate precum și rablele care ocupă locurile de parcare existente.

 

Dacă ești unul din șoferii ridiculizați de acest site, trimite un email la contact@orasulmeu2020.ro și vom șterge din baza de date incidentul respectiv pentru ca vom ști cu siguranță că data viitoare nu se va mai întâmpla.